Jongerenraad Wageningen krijgt een nieuwe vicevoorzitter en secretaris
Per 5 juli zal het bestuur van de Jongerenraad Wageningen twee nieuwe leden kennen. Hannah Zandbergen zal de rol van vicevoorzitter vervullen en Ivan Dekker wordt de nieuwe secretaris. Elte Hillekens, die voorheen zowel vicevoorzitter en secretaris was, neemt afscheid van de functies omdat ze Wageningen achter zich gaat laten. Ze heeft zich ruim twee jaar ingezet voor de Jongerenraad, waarvan één jaar in de eerdergenoemde functies.

Elte: “Ik vind het heel jammer om de Jongerenraad achter te laten, maar ik weet dat hij in goede handen is. Hannah en Ivan zijn beide hardwerkende leden met veel potentie en ze zullen een enorme toegevoegde waarde zijn voor de Jongerenraad.”

Het nieuwe bestuur van de Jongerenraad bestaat per 5 juli uit Anne Meekel(voorzitter), Hannah Zandbergen(vicevoorzitter), Nicholas Henon(penningmeester) en Ivan Dekker(secretaris).