Woensdag 13 december was de laatste vergadering voor Anne Meekel, ex-voorzitter van de Jongerenraad Wageningen. Na twee jaar lidmaatschap van de Jongerenraad en anderhalf jaar voorzitterschap werd het tijd om het stokje over te dragen. Ze studeert ondertussen in Amsterdam en kan dit helaas niet meer combineren met de raad. Dagmar Boekhorst is de nieuwe voorzitter en kijkt er erg naar uit om het heft in handen te nemen. Allereerst hoopt ze dat ze de Jongerenraad een net zo enthousiaste en gezellige groep kan houden en ze wil zorgen dat de communicatie, zowel intern als extern, even goed of zelfs beter wordt.

Door deze uitstraling hoop ik dat er nog meer nieuwe leden zich bij ons komen aansluiten. Ik wil graag de invloed van de jongeren binnnen de gemeente Wageningen vergroten en persoonlijk denk ik ook veel te kunnen leren van mijn voorzitterschap.

Aldus Dagmar, de nieuwe voorzitter van de Jongerenraad van Wageningen.

De officiële handdruk tussen Anne (links) en Dagmar (rechts)