De Jongerenraad Wageningen heeft een aantal weken geleden voor de tweede maal de actie Het Beste Idee van Wageningen georganiseerd. Jongeren konden een idee insturen om Wageningen te verbeteren en de winnaar kreeg een mooie prijs. Met ongeveer 50 deelnames was het moeilijk kiezen, maar vorige week werd Nicole Hartmann (links op de foto) als winnaar uitgeroepen. Zij kreeg van voorzitter Frank Reijbroek (rechts op de foto) een prachtige Bluetooth speaker! Haar idee ging over het aanpakken van de verkeersproblematiek rond de Tarthorst en Hollandseweg. Zij wil dit doen door basisscholen, Pantarijn en de Wageningen Universiteit op verschillende tijden te laten beginnen ‘s ochtends. De Jongerenraad beloonde haar, omdat haar idee een originele en simpele oplossing is voor een groot probleem in Wageningen. Haar idee zal nu door de Jongerenraad onder de aandacht worden gebracht bij de gemeente en scholen.