Hallo iedereen,

Mijn naam is Thijs Schaffers, de nieuwe jongerenwerker van het oude bijenhuis. Ik ben 31 jaar, Woon in Oss en ben een type persoon dat niet stil kan zitten.

Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat mijn grote hobby kickboksen is en ik ook graag les geef hierin. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te sporten een goede film te kijken of gezelligheid op te zoeken bij mijn vrienden met gezellig kletsen of een fanatiek potje FIFA.

Vanaf begin dit schooljaar ben ik de jongerenwerker die de Jongerenraad ondersteund en kan oprechts zeggen dat we een leuk groepje hebben die echt bezig zijn om Wageningen te verbeteren voor andere jongeren.

Dat betekent niet alleen maar saai vergaderen en verplichtingen, het is juist super tof dat we een leuke groep hebben, met elkaar kunnen lachen en tegelijkertijd ook nog mooie dingen realiseren.

Mocht je hier wat meer over willen weten, ben je gewoon benieuwd of heb je specifieke vragen ben je altijd welkom in het Oude Bijenhuis tijdens een inloop (ma, di, do en vrijdag in de middag van 15:00 tot 17:00, do en vrijdag in de avond van 19:00 tot 21:00 of je kan me altijd bellen op: 0653212922

Groetjes Thijs Schaffers

 

Terug naar Wie zijn wij?