Hey, ik ben Steven,

Ik ben sinds kort lid van Jongerenraad Wageningen. Ik zit op het Pantarijn Wageningen en doe 4 Havo. Het bevalt me goed om lid te zijn. Ik zelf woon alleen niet in Wageningen, ik woon in een dorpje verderop genaamd Driel. Nu denk je vast: waarom is hij in hemelsnaam lid geworden van Jongerenraad?

In het begin was het puur om andere mensen te leren kennen en te begrijpen hoe een gemeente nou eigenlijk werkt. Nu ik er een tijdje ben is het enorm gezellig, in plaats van uren vergaderen zonder enige lol, zoals mensen misschien aannemen in het begin. Er is altijd een lekker relaxte sfeer en we zijn ook gewoon professioneel wanneer nodig en geven we als jongerenraad al jaren advies aan de gemeente, met succes! Verder kan je me ook regelmatig vinden in Avalon, een sportschool dicht bij de haven van Wageningen.

Terug naar Wie zijn wij?